Σωλήνες και γωνίες POWER-LOCK® από PVC-A

Η βιώσιμη και καινοτόμος λύση για τη μεταφορά νερού, γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση, αξιόπιστη και ασφαλής χωρίς συντήρηση.

Χαρακτηριστικά του PVC-A

Το PVC-A είναι ένα πολυμερές κράμα που γεννήθηκε το 1995 από τη συνεργασία της βρετανικής εταιρείας North West Water και του ερευνητικού ινστιτούτου πλαστικών Pipeline Development Lt.

Το καινοτόμο πρόσθετοπολυμερές κράμα PVC (PVC-A) συνδυάζει την αντοχή του PVC-U με την ολκιμότητα του πολυαιθυλενίου. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών, προσεκτικά επιλεγμένων και αναμεμειγμένων, δημιούργησε ένα νέο, υπερσύγχρονο πολυμερές κράμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της βιομηχανίας ύδρευσης.

Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών ολκιμότητας και ανθεκτικότητας του χλωριούχου πολυαιθυλενίου και της υψηλής αντοχής του PVC-U οδήγησε σε ένα νέο, υψηλής απόδοσης προϊόν που εγγυάται ανθεκτικότητα και αντοχή.


Τα υψηλά επίπεδα αντοχής σε θραύση, ακόμη και υπό σημειακές φορτίσεις, σε συνδυασμό με το υψηλό όριο διαρροής, εγγυώνται επιδόσεις ανώτερες από εκείνες άλλων πλαστικών της αγοράς.

Τα πλεονεκτήματα του VDA®

 • Ανθεκτικό στη διάδοση ρωγμών: κύρια αιτία αστοχίας κατά τις εργασίες εγκατάστασης και τοποθέτησης.
 • Μεγιστοποιημένη παροχή: μειωμένες απώλειες πίεσης και βελτιστοποιημένο κόστος λειτουργίας του συστήματος λόγω της μεγαλύτερης εσωτερικής διαμέτρου σε σύγκριση με άλλους σωλήνες της ίδιας διαμέτρου και PN.
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση: βελτιωμένος χειρισμός και ασφάλεια στο εργοτάξιο λόγω μειωμένου βάρους σε σύγκριση με άλλους σωλήνες της ίδιας διαμέτρου και PN. Μειωμένος χρόνος και κόστος εγκατάστασης χάρη στη γρήγορη και αξιόπιστη τεχνολογία σύνδεσης.
 • Εγγυημένη υδραυλική στεγανότητα: το παρέμβυσμα FORSHEDA POWER-LOCK® προ-εισάγεται κατά την τοποθέτηση του σωλήνα σε μούφα.
 • Ανθεκτικότητα στη διάβρωση: κανένας κίνδυνος διαρροής κατά μήκος του δικτύου σε σύγκριση με τους συμβατικούς μεταλλικούς σωλήνες.

 

Το σύστημα VDA®: Σωλήνες και καμπύλες PVC-A για τη μεταφορά νερού

Το σύστημά μας από σωλήνες και καμπύλες PVC-A έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις καλύτερες επιδόσεις για τη μεταφορά νερού υπό πίεση.

foto gruppo prodotti tubi in pvca per incollaggio, a bicchiere e con giunzione forsheda power lock

Σωλήνας PVC-A ISO-UNI

Σωλήνας πίεσης VDA®

Σωλήνες για τη μεταφορά νερού υπό πίεση με το σύστημα βυσματούμενων συνδέσμων FORSHEDA POWER-LOCK®

Διαθέσιμοι στη σειρά

 • d50 - d500
 • PN8 - PN10 - PN12,5 - PN16 - PN20
foto gruppo prodotti curve in pvca con giunzione forsheda power lock

Καμπύλη FORSHEDA POWER-LOCK

Καμπύλες πίεσης VDA®
Σειρά γωνιών για τη μεταφορά νερού υπό πίεση με το σύστημα ζεύξης FORSHEDA POWER-LOCK®
 

Διατίθενται στη σειρά

 • ø ext. 63-400 mm
 • 11° - 22° - 30° - 45° 90°
 • PN6 - PN10 - PN16

Κανονιστικές απαιτήσεις

Η σειρά LARETER PVC-A παράγεται στο εργοστάσιο της Lareter στο Fiesso Umbertiano (Rovigo - Ιταλία), μια εταιρεία πιστοποιημένη κατά UNI EN ISO 9001 (πιστοποίηση ποιότητας της εταιρείας που εκδίδεται από το IIP - Ιταλικό Ινστιτούτο Πλαστικών), UNI EN ISO 14 001 (περιβαλλοντική πιστοποίηση που εκδίδεται από το BSI - British Standards Institution) και ISO 45001 (συστήματα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία που εκδίδονται από το BSI - British Standards Institution).

 • BS PAS 27: 1999 Σωλήνες και καμπύλες από κράμα πολυβινυλοχλωριδίου χωρίς πλαστικοποίηση PVC-A υπό πίεση
 • Πιστοποίηση πόσιμου νερού σύμφωνα με το D.M. n° 174 / 2004
 • UNI EN 1622 - Όρια οσμής και γεύσης

Εγκρίσεις και σήματα ποιότητας

logo certificazione KIWA-ATA

KIWA (Keurings Institut Voor Waterleiding Artikelen Holland) KQ KIWA QUALITY KIP-105133 Πρότυπο που μεταφέρει και υιοθετεί πλήρως το BS PAS 27:1999

logo certificazione di sostenibilità EPD Hub

EPD HUB - 1 Φεβ 2022 EN 16904 Κανόνες κατηγορίας προϊόντων (PCR) για εσωτερικά συστήματα πλαστικών σωλήνων. HUB-1151, Περιβαλλοντική δήλωση προϊόντος Σύμφωνα με το EN 15804+A2 & ISO 14025 / ISO 21930

logo della certificazione di sostenibilità ambientale Ecovadis - Silver

ECOVADIS - Διεθνής πιστοποίηση βιωσιμότητας που απονέμεται σύμφωνα με το μοντέλο αξιολόγησης που βασίζεται σε πρότυπα παγκόσμιας κλάσης: GRI (Global Reporting Initiative), UNGC (United Nations Global Compact), ISO 26000.

Για πιο συγκεκριμένη καθοδήγηση, επικοινωνήστε με τον Χημικό της Εταιρείας μας με λεπτομέρειες της αίτησής σας