Αναπτύσσουμε μια ποικιλία λύσεων σωληνώσεων υψηλής ποιότητας για χρήση σε κτίρια, έργα υποδομών, βιομηχανικές και αγροτικές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο. Για καθένα από αυτούς τους τομείς, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους πελάτες και τους τελικούς χρήστες μας ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, εστιάζοντας πάντα στα οφέλη για τον τελικό χρήστη.


Κτίριο. Υψηλή απόδοση και αντοχή.

Οι απαιτήσεις που τίθενται σήμερα στις κτηριακές εγκαταστάσεις είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Όχι μόνο οι κτηριακές εγκαταστάσεις αναμένεται να είναι ασφαλείς και άνετες, αλλά πρέπει να είναι πιο βιώσιμες από το σημείο της κατασκευής και μετά.

Το νερό, σε συνδυασμό με αποτελεσματικά συστήματα σωληνώσεων για τη διαχείριση του, είναι θεμελιώδες για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων σε ένα ευρύ φάσμα κτιρίων. Αυτό βασίζεται σε οικονομικά αποδοτικές, ανθεκτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που προσφέρουν συνεπή απόδοση.

Στην Aliaxis, σχεδιάζουμε υψηλής ποιότητας συστήματα υγιεινής, υδραυλικών και κτιριακών συστημάτων για μια ευρεία ποικιλία εφαρμογών.

Βιομηχανία. Κορυφαία γκάμα συστημάτων σωληνώσεων και πίεσης.

 

Οι παγκόσμιες μεγάλες τάσεις αναγκάζουν τις βιομηχανίες να εξελίσσονται με ταχύ ρυθμό. Ως αποτέλεσμα, οι μηχανικές απαιτήσεις γίνονται αυστηρότερες κάθε μέρα.

Από την υπεύθυνη διαχείριση του νερού έως την επεξεργασία χημικών ή επικίνδυνων ουσιών, υπάρχουν πολύπλοκες και διαφορετικές απαιτήσεις για βιομηχανικές σωληνώσεις.

Με το ευρύ φάσμα προϊόντων μας, η Aliaxis προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα για την κάλυψη ποικίλων αναγκών σε διάφορους τομείς.

 

 

Έργα Υποδομής. Επικεντρωθείτε στις σημερινές και τις αυριανές ανάγκες.

Στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο μας, η σύνδεση των ανθρώπων με νερό καλής ποιότητας και αξιόπιστη ενέργεια γίνεται πιο δύσκολη. Με έμφαση στις ανάγκες του αύριο, η Aliaxis παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων για βασικά έργα μεγάλης κλίμακας που αγγίζουν την καθημερινή μας ζωή.

Η παγκόσμια παρουσία μας προσφέρει απαράμιλλη γνώση και εμπειρία, με τις ομάδες μας να παρέχουν υποστήριξη σε κάθε φάση ενός έργου. Οι κορυφαίες στην αγορά και προσαρμοσμένες λύσεις μας διευκολύνουν την εγκατάσταση και μειώνουν το κόστος εξυπηρέτησης.

Χρησιμοποιούνται σε κορυφαία έργα υποδομής σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων σωληνώσεων για μεγάλες διεθνείς πλωτές οδούς,  περίπλοκα δίκτυα φυσικού αερίου και μεταφορά καλωδίων σε μεγάλες πόλεις.

Αγροτικές Εφαρμογές. Βελτίωση αποτελεσματικότητας διαχείρισης νερού.

Η διατροφή των αναπτυσσόμενων κοινοτήτων είναι μια παγκόσμια πρόκληση που θα γίνει δυσκολότερη  τις επόμενες δεκαετίες.

Η μεγαλύτερη ζήτηση για τρόφιμα σημαίνει περισσότερη πίεση σε πολύτιμα εφόδια νερού, επομένως η αποτελεσματικότερη γεωργία είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας.

Στην Aliaxis, προσφέρουμε μια σειρά λύσεων για την υποστήριξη αυτού του στόχου, με συστήματα ποιότητας που βοηθούν τους αγρότες να διαχειρίζονται την άρδευση των καλλιεργειών και να παρέχουν πόσιμο νερό για τα ζώα τους.